Pad van de Krijger

Reiki

Jouw lichaam

Jouw lichaam geeft uiting en vorm aan hoe jij door het leven heen beweegt. Het beweegt soepel waar het kan en stroever als er een blokkade zit. Dit kan lichamelijk maar ook geestelijke blokkades zijn. Blokkades hebben we allemaal. Blokkades worden bij iedereen persoonlijk getoond. Reiki behandelingen kunnen je ondersteunen om zowel lichamelijk als geestelijk in evenwicht te komen.

Reiki

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie, iets waar we allen over beschikken. Rei betekent universeel en Ki betekent energie. Met het woord Reiki wordt zowel de energie aangeduid als de manier waarop je die kunt gebruiken: het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen.

Wat doet Reiki?

Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dat betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt: fysiek (lichaam), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten en overtuigingen), energetisch (energie huishouding) en spiritueel niveau (jouw ziel, jouw kern). Een behandeling werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend en bevrijdend. Het neemt pijn weg en ondersteunt op krachtige, natuurlijke wijze het proces van genezing. 

Reiki is een manier om ons weer terug bij onze basis te brengen, bij wie we werkelijk zijn. Je leert luisteren met je hele lichaam en vertrouwen op je eigen intuïtie. Reiki versterkt een proces van bewustwording en innerlijke rust. Onze gedachtes zijn soms zo overduidelijk aanwezig zodat we geen moment van innerlijke rust en ontspanning meer in onszelf kunnen ervaren. Bewustwording, innerlijke rust en zelfvertrouwen zijn één van de vele aspecten die door Reiki versterkt worden. Door een behandeling gaat er minder energie verloren aan zorgen, twijfels en oude emotionele reactiepatronen. Reiki werkt ondersteunend om onze levensproblemen op te lossen door ons weer te verbinden met ons aangeboren inzicht en eigen kracht. 

Genezen door Reiki betekent meer dan het kwijt raken van storende lichamelijke kwalen: het betekent een warm, liefdevol contact opbouwen met je lichaam en geest, luisteren naar hun taal en ze te ondersteunen, in plaats van jezelf voorbij te lopen en je ziektesymptomen te negeren of te onderdrukken.

Voor welke klachten?

Lichamelijk
pijnen zoals hoofdpijn, buikpijn of elders in het lichaam / moeheid en slapenloosheid / stress en burn-out  overgevoeligheid / bij ernstige ziekten en aandoeningen kan Reiki aanvullend en ondersteunend werken.

Emotioneel
angsten / zwaarmoedig​ / verdriet / boosheid

Geestelijk
hoog gevoeligheid / onzekerheid, versterken van eigenwaarde / vastgelopen zijn in het dagelijks functioneren / ontwikkelen van intuïtie /  behoefte aan meer bewustwording

Wat kan Reiki voor je betekenen 
en hoe ziet dat eruit?

Je kunt Reiki krijgen door een persoonlijke behandeling of een behandeling op afstand. Ik werk zelf alleen op afstand omat ik heb ervaren dat de kracht van Reiki voor de ontvanger op deze manier het sterkst werkt.

Een persoonlijke Reiki-behandeling bestaat uit een korte intake waarna ik behandel op een afgesproken tijd. Hoewel dit het meest krachtigst werkt is dit geen vereiste.

Tarief

Reiki op afstand: € 45,00
Geef jezelf de tijd en rust om na de behandeling de energie zijn helende werking te laten doen, drink veel water die  dag zodat de afvalstoffen kunnen  verwijderen.

Mijn Reiki-lijn

Mikao Usui – Chajiro Hayashi – Hawayo Tkata – Phyllis Lei Furumoto – Joop Gerritsen – Jan Burggraaf 
Letty en Peter van Egmond – Evelyn Mulder – Anne van der Horst – Henkjo Krijger

Reiki 1: 1994
Reiki 2: 1999
Reiki master degree: 2013
Door Reiki kom je weer volledig in contact met je kern, je essentie, met wie je werkelijk bent!
Copyright 2022-2023 Pad van de Krijger - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram