Pad van de Krijger

PadWerk Kaartcoaching

Elk moment ben je vrij om te kiezen. In deze ruimte, kan je altijd kiezen waar je verlangen je naar toe wil bewegen. Altijd!

Echter zijn er momenten in het leven, korte of langere periodes, dat je jezelf als onvrij ervaart. Je zit vast en komt niet in beweging omdat je hoofd de baas is geworden van deze ruimte. Je blijft piekeren en bent onvrij om nog helder te kunnen voelen wat er nu voor jou nodig is. Dit kan ontzettend veel energie kosten en maken dat je geen heldere keuze kunt maken. Je zit vast in een mantra van wat nou te doen? Je gedachten zijn namelijk geen goede raadgevers. Ze zullen je altijd sturen naar de paden die je al kent, daar waar je denkt dat het de meest veilig weg voor je is, daar waar de weerstand het minst is. Maar zit daar ook werkelijk je geluk, je vrijheid?

Hoe werkt het en voor wat?

De kaarten waar ik mee werk (al meer dan 20 jaar) zijn Aimee kaarten en deze kaarten staan los van tarot of welke vorm dan ook. Op de kaarten staan symbolen en de combinatie van deze symbolen geven een beeld dat het antwoord kan zijn op jouw vraag. Ze bieden de mogelijkheid dieper inzicht te krijgen in jouw eigen situatie. Aan de hand van jouw specifieke vraag, of een vraag die we samen vorm hebben gegeven, leg ik de kaarten. De vraag kan over elke situatie in jouw leven gaan. Denk aan:

Werk, vriendschap, opleiding, wonen, relatie, school voor je kind, buren, familie, verlangen, verleden, heden of toekomst, enz.

De kaarten richten de aandacht op dat wat belangrijk is in jouw leven op dit moment. Ze laten zien wat er op diepere lagen in jouw speelt en maken iets dat voor jouw onbewust speelt, bewust. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben aangezien ze de weg voor je vrij zullen maken waarbij jij opnieuw kan kiezen en kijken met een verse blik.

Graag loop ik een stukje mee in deze ontdekkingstocht want je hoeft niet alles alleen te doen.

Tarief

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost €65.00 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor ondernemers. Vaak is één sessie al voldoende. ​

Kan je door omstandigheden of andere reden, niet naar de coachruimte komen, is er de mogelijkheid telefonisch of per mail je vraag te stellen. De legging zal ik zelf duiden en je daarover bellen of mailen. Dit is afhankelijk van jouw wens. Een sessie op afstand kost €45.00
Copyright 2022-2023 Pad van de Krijger - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram