Pad van de Krijger

Pad van de Krijger

Nieuweweg 4
3811 EW Amersfoort

Locatie coachruimte 
Pad van de Krijger / TransWerK

Onze gesprekken / sessies vinden plaats in de coachruimte van TransWerK, samenwerkingspartner van Pad van de Krijger. 
Adres is Nieuweweg 4, 3811 EW Amersfoort - ingang Muurhuizen.

Ingang TransWerK aan de Muurhuizen

De ruimte waar de coachgesprekken plaatsvinden is gelegen aan de Nieuweweg 4. De ingang zit echter in de zijstraat genaamd Muurhuizen. Mocht je de ingang niet kunnen vinden bel mij dan op tel. 06-14604443 en ik kom je ophalen.

Bereikbaarheid/Parkeren Amersfoort

Let op!! De binnenstad van Amersfoort is autoluw. Dit betekent dat je, als bezoeker van de binnenstad, je voertuig moet parkeren in een van de parkeergarages. Rond de binnenstad zijn zeven parkeergarages.

Parkeergarages in de buurt

Stadhuisplein , Stadhuisplein 10 3811 LM
St. Jorisplein , St. Jorisplein 34 3811 DC

Openbaar Vervoer

Per bus vanaf Station Amersfoort Centraal Stadsbus 1, 2, 3, 4 of 7. Uitstappen bij halte Stadhuis. Loop vanaf daar de Molenstraat in. Sla aan het einde van de straat, bij de t-splitsing, linksaf en volg de Westsingel. Na ongeveer 400 meter bevindt zich rechts de Nieuweweg, tegenover Museum Flehite.

Lopen vanaf station Amersfoort Centraal (afstand 1,2 km, duur circa 14 minuten) Vertrek vanaf het Stationsplein richting het stadscentrum (Stationsstraat gaat over in Van Asch van Wijckstraat). Na 800 meter, bij kruising Stadsring, rechtdoor oversteken en Molenstraat volgen. Sla aan het einde van de straat, bij de t-splitsing, linksaf en volg de Westsingel. Na ongeveer 400 meter bevindt zich rechts de Nieuweweg, tegenover Museum Flehite.
Copyright 2022-2023 Pad van de Krijger - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram