Pad van de Krijger

Nieuwsgierigheid en verlangen om te weten wie ik ben, maar ook wie jij bent, is de intentie die mij in beweging zet. Innerlijk werk heeft ervoor gezorgd dat ik, laag voor laag mijn bescherming heb afgelegd om tevoorschijn te komen.

Amon Krijger

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik op zoek naar mijzelf totdat in 2012 Tibetaanse Yoga op mijn pad kwam. Na jaren van zwerven en zoeken voelde ik mij voor het eerste echt thuis, opgenomen en verbonden. Deze Boeddhistische vorm verbindt lichaam, adem en bewustzijn. Vijf jaar lang heb ik mij verdiept en verbonden met het Boeddhistische werk, wat uiteindelijk maakte dat de liefde voor yoga steeds groter werd en me heeft doen besluiten om in 2018 de Saswitha opleiding te starten. 

Het intensief verbinden met Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik mij opnieuw heb mogen verbinden met mezelf. Lagen van patronen, overtuigingen en mechanisme heb ik doorzien. Door met liefde een aandacht te luisteren naar mijn lichaam heb ik geblokkeerde energie weer vrij gemaakt wat maakt dat ik beter ben gaan voelen wat niet te verwarren is met dat ik mij beter voel. Het ervaren van welke emotie ook en daar niets mee te doen is wel mijn grootste les geweest.

Pad van de Krijger

Jezelf zijn wat betekent dat eigenlijk?
En hoe doe je dat dan?
Op school, in je werk. Met anderen?
Wat is jouw authentieke unieke energie?
En hoe geef je deze vorm?
Zijn dit vragen die je jezelf stelt, dan kijk ik graag met jou mee naar mogelijke antwoorden. Samen gaan we op zoek naar wie jij wil leven. Het leven is een inspirerende reis waarin je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om te groeien door ervaringen. En soms loop je vast. In een overtuiging, een verhaal, een emotie. Patronen die je hebt aangeleerd of overgenomen en die jou nu belemmeren om een oude vorm los te laten en een nieuwe richting in te slaan. In 2018 ben ik mijn praktijk, Pad van de Krijger gestart, om mijn talent in te zetten om jou moeitelozer door pijnlijke stukken te laten gaan. 

Als ziener ligt mijn kracht in het zichtbaar maken van wat voor jou onzichtbaar is. Samen werken we aan vertouwen om dichterbij je eigen waarheid te komen, te zijn en te blijven zodat het leven vollediger wordt geleefd. Heb jij het verlangen en de moed om het leven te leven dan ben ik er voor jou. De weg naar binnen voor persoonlijke ontwikkeling om jezelf te ontmoeten met alles wat zich aandient kan ook ondersteunt worden met Yoga. Mensen ervaren mij als een warm en betrokken persoon met een scherpe waarneming.
Copyright 2022-2023 Pad van de Krijger - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram